Olimpus Chisinau a dat lovitura! Echipa Universitatii de Stat din Tiraspol, la prima infrangere a sezonului

Lupta in campionatul national de handbal masculin se aprinde. Astazi Olimpus Chisinau a dat lovitura si a batut liderul, echipa Universitatii de Stat din Tiraspol, administrandu-i prima infrangere a sezonului, cu scorul de 40 la 32.

 

Dornici de revansa, cei de la Olimpus Chisinau au inceput tare derby-ul in fata marii lor rivale, Universitatea de Stat din Tiraspol. Astfel, in prima parte chisinauenii s-au distantat rapid pe tabela, avand la un moment dat un avantaj de 7 goluri. In acel moment, scorul era de 16 la 9. 

Insa, experienta tiraspolenilor si-a spus cuvantul. La pauza mare, diferenta era de numai doua goluri, scorul fiind de 19 la 17. Totusi, fara doua dintre piesele de baza pe teren, si anume fratii Covalciuc, handbalistii din Tiraspol au cedat total in partea secunda si au pierdut la 8 goluri diferenta, cu scorul final 40 la 32.

Dupa victoria obtinuta de Olimpus, lupta pentru primul loc se inteteste. Lider, cu 18 puncte, este echipa Universitatii de Stat din Tiraspol, urmata la 2 puncte de formatia Academia Balti.

Olimpus Chisinau se afla pe pozitia a treia, cu 14 punte. In campionatul national de handbal, urmeaza sa se desfasoare inca 2 tururi. 

Olimpus-85-USEFS